3 Haziran 2012 Pazar

wohoohooooooo harbiden çoook seeeerrrrttt

yazacak çoooook şeeeey vaaaar ama aslında hiiiiiiiç bir şeeeeey yooooook ama olay harbiden ne hissetireceğini bilmeyen bir şey.. yani anlatılmıyor kelime ile, hiç bir yüz ifadesine, mimiğe karşılık değil.. karmaşa, karışıklık, inanamama, şaşırma, .... ve daha niceleri.. aslında bir konu hakkında ilk tepkimiz ne ise aslında bu herşeyi özetleyen şeydir ilk tepkim : 
"oooooo woooooow
  • çoooook sertttttt" 
    ve ardından:
"ben sevmiyorum anacım haziran aylarını"  

ve bu haziranlara vardıran mayıs aylarını da...genelleme yapmamak lazım, kadere böylece yazılmasına neden olmamak lazım.. ama aynı tip şeylerin hep bu aylara debk gelmesi baharın suçumu yani?? bir türlü bana gelmeyen o "bahar"ın?? 


her ne kadar üstünden uzun zamanlar geçse de her yeni haber bi daha acıtıyor, kim ne derse desin.. ama bu acının nedeni yaşanmışlıklar değil de yaşanmamışlıklar olması kötü.. ayrıca bundan sonra yeni yaşamlara yelken açıldığını bilmek de.. öyle çok istiyor ki canım can acıtmak.. ya da sadece bi şaşkın, korkulu ifadeleri gözlerinde görebilmek.. sırfff o ifade için pazar sabahı kmler aşabilirim hiiiiiç gocunmadan.. sırf o nerden çıktın sen, bi delilik yapmazsın di mi bakışı için :))) ahh ahhh insan ruhu, egosu ne zavallı aslında.. egonu tatmin et, gururunu yerle bir et.. ama ne vaaaar, yakışmaaaz.. ve nedeni bilinemez, karşıdaki anlayamaz, algılayamaz var.. algılayaydı zaten şimdi bunlar yazılıyor olmazdı.. 


acıtmak istiyorum dedim ya.. işin kötüsü acıttığını zannettirecek şeyi yapsan da acı nedir bilmeyenlerin hiç bir şey hissetmeyecek olması.. ama kesinlikle bu işin hakederi oraya gitmek :)) 


ahaha türk filmi gibi :D çok fazla türk filmi izlemekten hayatım devamlı türk filmi sahnelerine taş çıkarıyor.. nayııır nolamaaaz, duruuun :D


ya da ne duracaksınız anasını satayım yiyin aynı b.ku yemeye.. b.k yazarken de gene atıfta bulunmak ne hoş :)


iki satır bunalım yazıp, iki satır sonra gülücükler atmak tam daaa ruh halimin karşılığı.. resmen sırıtıyorum ekrana karşı nedensizce :D


belki de ohhh be ne yırttım yaaaa sırıtışıdır.. kim bilir...


bu defa susmalı!


not: yazı rengi olarak da b.k rengini seçtim, aradaki alıntı için de b.k nın göz rengini!
not2: ayrıca yok hayır blog yazmıcam diyenden korkacaksın :)

1 yorum:

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

b.k rengi pek uymuş durumun b.ktanlığına.Çok sert oldu ve benden duydun bu gecenin bombasını.
Hayat tuhaf işte.
Biz sevelim yine de hem mayısları hem de hazıranları.
Sevelim ki bütün kötü sıkıntılı zaman dilimleri geride kalsın.
Yarın yeni bir gün olacak ve dilerim o gün sana ne istiyorsan onu getirecek.Ben inanıyorum buna sende inan lütfen...