1 Mayıs 2010 Cumartesi

veee gitti..

az önce istanbul'dan attığı son mesaj geldi telefonuma.. cevap yazarken telefonun taslaklarına daha önce kaydettiğim ama buraya yazmadığım bir mesajla karşılaştım.. gene kim bilir nereden nereye yolculuk yaparken bi başıma yazdığım bir yazı, bir gün oturur buraya yazarım diye.. ama o mesajdan bu yana şehri terk etme kararı çıkmış ve hatta bugün bu karar uygulanmış.. az önce..

vee mesaja gelirsek..
"iyi gibi görünüyor olabilirim ama aslında hiç de öyle hissetmiyorum.. bu son ankara darbesi sandığımdan fazla kötü hissetmeme neden oldu.. tamam hiç bir şey tesadüf değildi ama onun tarafında hiç bir şey olmadığını hiç kimse iddia edemez! üstüne geçen akşam kızların da bir şey var mı aranızda demesi.. ardından ankara misafiri tam tuz biber oldu.. umrumda değil diyorum ama hiç de öyle değil gayet umrumda! çünkü yaşadıklarının gerçek olduğuna inanmıyorum! o ışığı görmüyorum! farklı işte farklı! ağlamak, bağırmak, çağırmak, kavga etmek istiyorum bana bunu yaşatan herkesle! neden bunu bana yapıyorsunuz? bıktım aynı histen.. aslında bir şey olmadığını görmekten, gözüme sokulmasından, kalbimin kırılmasından, bıktım, sıkıldım.. "

demişim zamanın birinde ama şimdi gitti bile..
git-ti.. bit-ti.. git-t.. bit-t.. git.. bit.. -.. -..
.. egi .. ------- bıktım ----- bittim ---------

2 yorum:

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Bu his berbat bişey zaten.
Herşeyin üstüste gelmesi.
Biri canını yakarken ,sen o kalp kırıklıklarını temizlerken,sana bir umut doğuran,acaba doğru mu ki sorularını içinde yanıtlayan, yanında olan,sonra da aynı kalp kırıklığını kendisi yaşatan...
Senin son kez canın yanmış olsun.O son güle güleden sonra senin için yeni başlangıçlar olsun.
Ben inanıyorum bugün dönüm noktası olacak....

gns dedi ki...

her can yanmasının ardından bir güle güle geliyor..nedense sızısı kalıyor hep geride..
son olsun artık..
değişen birşeyler olsun..
hem bahar da geldi..
bakarsın bu bahar..