23 Ekim 2011 Pazar

yaşam şuncağız bir şey işte..

aslında altına çok da bir şey yazılabilecek bir başlık değil.. çünkü kendi başına o kadar büyük bir cümle ki ve ayrıca içinde o kadar çok barındırıyor ki.. yaşam şuncağız bir şey.. ama ben şuncağız şeyin altında kaldığımı hissediyorum devamlı..
gerçek kuzenleriminden birinin yanında oturup, birini izledikten sonra keyifli akşama kuzenin evinde devam ederken, duvarındaki kendi eliyle yaptığı panolardan birinde karşı karşıya kaldım bu cümle ile.. orası o kadar huzurlu bir ev ki.. bana kendimi o kadar iyi hissettiriyor ki..
aslında bir yandan daha çoook şey yazasım var ama yarın ki ve koca haftalık gücü toplamak için biraz erken uyumayı hedefliyorum..
ve bugüne dair bir not daha:
memnun olmadığımı sesimden anlamak zorunda mıydın? ya da bunu bana söylemek..
gene yanlış ruh hallerindeyim.. çıkmak lazım.. yeniden güç kazanmak lazım.. şükretmek lazım.. herşeye.. sabretmek lazım güzel şeyler, güzel günler için.. zaman lazım düze çıkmak için..

1 yorum:

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Yaşam böyle bişey işte.Artısıyla eksisiyle kızgınlıklarımızla,sevinçlerimizle,hüzünlerimizle hep böyle.Hiç bir zaman hep mutluluk ya da üzüntü yok.Ama durumdan mutsuzsak çıkış yolu aramak lazım.Gün be gün kendimizi kötü hissetmemek için belkide tırmalamak.Ben inanıyorum güzel günlerin çok yakın olduğuna.
Ve benim hala umudum var diyorum:)